Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grand dame Etna



Världens äldsta dam
föder fortfarande barn
så jungfru hon är




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-27 10:18



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
snyggt!
2007-07-29

  ospray
En ny jungrumaria kanske

bra skrivet !!!
2007-07-27

  TheThinLine
Ännu en om Etna :)
bra skriven, damen är ett underverk i sig,
och därtill jungfru.
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP