Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tropisk natt



Cikadornas sång
starka dofter av citron
sömnlösa nätter
kackerlackor på golvet
gömmer mig under täcket

och drömmer mig bort
till bistra vinternätter
svala lakan och
dofterna från björkveden
som sprakar i järnspisen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-07-27 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP