Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekfull



Böljande ängar
med blommande lin
hjärtat brusar som
havet när vinden lekfullt
smeker min linnegardin




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 18:20



Bookmark and Share


    Maria Malm
En sommarvinds lekfullhet fångad..
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP