Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm eller verklighet



Omedveten om
att du kom på besök så
somnade jag om




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-27 21:31



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fantastisk!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP