Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spår som inte försvinner och hopp.


Fotspår på främmande underlag

fotspår i mjuk sand täcks
lätt av ännu ett sandlager
ingraverade märken i klippgranit
göms under löst jordstoft
ensamma spår gjorda
på ett främmande underlag
försvinner inte alltid och
kan stanna kvar länge

inristningarna på den slitna stenbänken
är djupare än handen avslöjar
flodvattnet sköljer över bänken
dess läge rubbas inte ens
men nyansen på stenskalet
skiftar med solens närvaro på himlen




Fri vers av Elin E
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-02-21 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E