Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är berg och dalbana.


Att nudda molnen och plötsligt falla

att i ena stunden kunna nudda molnen
för att i nästa ögonblick falla rakt ner
och hoppas på att det finns en botten
där nere i de svarta dimlagren på marken

att känna solstrålarna men inte tro på värmen
för att himlen kan mulna när som helst
då är framtiden oftast inte närvarande
målet blir att klara en dags nyckfulla skyfall

när det mesta är målat i svarta färger
blir det svårt att se framåt för att
mörkret gör sikten dimmig och tung




Fri vers av Elin E
Läst 257 gånger
Publicerad 2004-02-21 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E