Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som är okänt är värre än det som är bekant.


Svart eld kompakt tystnad

tystnaden är kompakt jag vet inte
längre vad jag känner för något
i känslorummet där tomheten bestämmer

elden inuti är svart men den är
i alla fall levande och välkänd
och oftast lättare att hantera

tomheten skapar starkast rädsla
natten kan jag åtminstone se framför mig
men jag önskar att inget av det fanns
fast samtidigt vet jag inte
hur man lever utan mörker
det är länge sedan det hela började




Fri vers av Elin E
Läst 241 gånger
Publicerad 2004-02-21 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E