Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mord

elaka ord blir ordmord




Övriga genrer (Essä/Recension) av emilie en stjärna på himlen
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-29 17:55



Bookmark and Share


    eva m h
Ja ord kan döda! Bra skrivet!
2007-07-29

    emilie en stjärna på himlen
tack för applåd
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

emilie en stjärna på himlen