Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en 10 årings tankar om kärlek

mitt hjärta klappar för dig, klappar ditt hjärta för mig? när jag är nära dig klappar mitt hjärt för dig,när du är nära mig klappar ditt hjärta för mig?
vi möts på mitten i ett lyckligt slut




Övriga genrer av emilie en stjärna på himlen
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 21:59



Bookmark and Share


    livmoder
Underbar in ger hopp,kärleken finns

Fortsätt vandra din väg. Låt solen alltid lysa på dig
glöm aldrig att du är värd kärlek. Och kom ihåg att du är värdefull
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

emilie en stjärna på himlen