Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en 10 årings tankar

rosor är röda violer är blå kära mamma jag älskar dig så




Övriga genrer av emilie en stjärna på himlen
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-07-29 18:22



Bookmark and Share


    eva m h
Söt liten dikt!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

emilie en stjärna på himlen