Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In the memory of two


There was a time

There was a time
when stars were brighter,
a time when your hair glittered like gold
in the light of the night.

There was a time
when we felt high enough
to touch the sky above,
a time when temptations had nothing on us,
moments we said we'd never let go of.

There was a time,
days of endless joy,
and those of darkness.
A time when I looked into your eyes
and found an aching sadness,
a time when I looked into myself
and found a dwelling madness.

There was a time
when feelings got cold,
a time when we planted the seeds
and allowed the hate to grow.
A time for tears to find their way to flow,
for all that love and all those feelings
had to find a place to go,
since it wouldn't live within us
anymore...

There was a time,
a time that angels know of.
There was a time I captured a flame,
a flame I'm never letting go of.




Fri vers av Tjeckspeare
Läst 556 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-29 23:26



Bookmark and Share


  Jonathan Fryxelius
Skön rytm och mycket bra, progressivt innehåll som skildrar - såvitt jag ser det - en längre period med skiftande känslor. Det är alltid svårt att förklara de väsentliga skillnaderna så att andra förstår, men det var lätt att hänga med i den här... Både sorg och lyckliga minnen (för mig känns sorgen starkare).
2009-03-12

    ~maria~
Ännu en skit bra text! Ja, du de fanns en tid..minnet av två hm..de får en att tänka.Men en riktigt,otroligt fin text. :)
2007-12-20

  Sländan
Jag brukar vanligtvis hoppa över texter på engelska innan jag ens har hunnit börja läsa dem. Antaglien p g a egna brister och att jag har lättare att ta till mig svenska texter.
Den här var ett stort undantag och jag är så glad att jag läste! Magifik mannen! Du har fått mig att omvärdera!
2007-08-02

    Nicklas VIP
Riktigt vacker, med bra engelska!

Hoppas att du inte misstycker att jag tipsar om något stavfel:
\"hour\'s\" ska vara \"hours\"
\"eye\'s\" ska vara \"eyes\"
\"eachother ska vara \"each other\"
och vad jag vet så skall även \"temptation\'s\" vara \"temptations\".

Små detaljer som egentligen inte spelar någon roll, men när man en gång skrivit fel och blivit rättad så brukar man ju inte göra om det felet =)

Som sagt, riktigt vackert!
2007-07-31

  AneLa
din engelska är magnifik, förstår nt att du kan bygga upp texterna så bra. man skulle kunna komponera och skapa musik av detta. utan tvekan .
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Tjeckspeare
Tjeckspeare