Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en spricka i kaklet

den sena natten.


det var mörkt.
kolsvart.

på tippande tår gick jag över kallt kakelgolv.

jag kände en underlig känsla bakifrån.



jag vaknar.


ett kallt vitt rum vart jag omringad av.

som en kall vinternatt.

det kändes som om.



som om vad?
ingen aning, jag vet inte.




men sen ett kallt golv.

och en spricka i kaklet.






Övriga genrer av duvan-i-natten
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan-i-natten