Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du?

Om du kunde känna det här
Om dina fingrar kunde få komma in mellan mina revben
och vidröra det kyliga intet i mig
Skulle du då förstå?




Övriga genrer av Märkligt
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-07-30 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Märkligt