Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsvård



I skogens fria

vård, myggen ombesörjer


din akupunktur




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 677 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-31 04:40



Bookmark and Share


  HelenaW
Den här var Bra! Hahaha!
I min smak!
2011-09-30

  Bodil Sandberg
Jo där satt den!!!!!
2007-07-31

    Eva Olsson
Ja, det stämmer! Bra!
2007-07-31

  Lejonhjärtas poesi
Haha, ord som gillas!
2007-07-31

  Lillasyster F
Hihi! Så sant, så sant. Skulle man inte kunna se det som mild åderlåtning också?
Fyndig haiku, som alltid från dig!
2007-07-31

  Eline.P
Härligt....nu menar jag förstås dikten :)
2007-07-31

  devilsangel
Haha! Ja, dom jäklarna...

Den va fyndig du!!
2007-07-31

  ospray
Hua ja de gör dom verkligen.
Snygg skrivet

En applåd (kanske kommer det en mygga
emellan he he)
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm