Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XXL; Visst finns det manligt lammkött?


Det är inte kukens bestämda linje
eller dina biceps svällande form
inte ens den smala midjan

det ostyriga lockiga håret
den mjuka sexiga gången
och stjärtens rundning

inte heller den där munnen
som ler busigt och formar
tusen undersköna ord

det räcker inte ens långt
med den upplysta värld
som vilar i din huvudskål

utan det är

sättet du ser på mig
som gör skillnaden




Fri vers av Hans & Greta
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans & Greta
Hans & Greta