Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord... tankar... inga regler... bara känslor... bara ... jag.


Du... vi... jag...

Vad ska jag göra?

Vi fann varandra Du och jag.

Fysisk attraktion... var det det vi delade? Var det det det var? Var det det enda som stämde?

Nu sitter vi här när mer än ett år har passerat och känner... känner...
Vad känner Du?

Var vi förälskade i förälskelsen? Lät vi oss ledas av våra lustar?

Åh... så vi fann varandra. Åh... så vi rörde vid varandra... åtrådde varandra... åtrådde vi att vara åtrådda?

Din tystnad, Din ungdom, Dina tankar... hur jag önskar att jag kunde höra, läsa och se. Jag önskar att jag kunde följa Dig. Jag önskar att Du ville låta mig.

Hur ska vi sluta? Hur ska det gå?

Ingen mer smärta Gud... låt mig bara... snälla någon... Jag klarar inget mer. Inte en gång till.

Tänk om vi kunde mötas... tänk om vi kunde finna varandra.

Snälla någon... hör mig! Se mig! Hjälp mig!

Jag... jag ser min kropp utifrån. Jag hör mina tankar och jag orkar inte... orkar inte... inte en gång till... inte igen... inte förlora... inte ... nej!

Varför lär jag mig aldrig?

Kan ingen hjälpa mig? Kan någon vifta med ett trollspö och ta bort det onda?

Kan ingen se? Kan ingen höra?

Kan jag bara få försvinna?

Nej, jag är hemsk nu!

Jag har det bra!
Jag älskar Dig!
Var kommer alla tankar ifrån?
Vad är sant och vad är falskt? Vad är rätt och vad är fel?

Jag älskar Dig!




Övriga genrer av Noor
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noor
Noor

Senast publicerade
Du... vi... jag...
* Se alla