Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental Misshandel

Snälla, sluta nu
Låt mig vara ifred
Jag står inte ut längre
Såra mig inte en gång till

Krossa inte mitt hjärta igen
Stampa inte på mina känslor
Misshandla inte min självkänsla
Slit inte sönder min själ

Jag kan inte ta död på ångesten
Den försvinner aldrig från mig
Att försöka gå vidare är omöjligt
Ondskan kommer alltid tillbaka

Jag litade faktiskt på dig
Jag ville ge dig mitt hjärta
Men du krossade det
Precis som alla andra




Fri vers av Heptica
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 10:37



Bookmark and Share


    Noyle
Hm.. Hört förut? Mycket bra, faktiskt, ändå.
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Heptica
Heptica