Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osannolik limerick

 

 

En läckerbit från Kurdistan

som jobbade som kurtisan

sa: "Jag tar ej betalt

för det yrke jag valt. 

Jag är lyckligtvis född nymfoman!" 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 11:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
... och levde av sinnlig njutning allena. Välgjord limerick!
2007-08-03

  aftermath
så du får till det
ÖVER gränserna
bravo!
2007-08-02

    Bodil Sandberg
Hohoooooooooo...en äkta nymfis med frejd!!!!!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP