Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän är alltid rädd. \"Det är ingen konst att vara modig, om man inte är rädd\", sa Tove Jansson.


Alltid - All tid

All tid
Alltid tid
Alltid

Vi lever så kort
tid
varför är du så rädd?

All tid
Alltid




Övriga genrer av Alina Ögger
Läst 431 gånger
Publicerad 2007-08-03 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger