Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massiv

Nakenträd
din vackra profil
räknar årsringar
i dina (-tiden/händer/dagar/höftrörelser)

samlar flisor
pusslar med löven
i olika fiberiktningar

stammar
ditt namn i höstvinden
ilar längs märgen
Nakenträd
kala grenar
omfamnar sträcker mig
högt upp mot kronan

Skogskrönt!

dansar med dimmor
ner i sänkan

Nakenträd
din vackra profil
när snön lägger sig
på dina axlar

om jag borrar mig in
långt under
din förväntan
- och smälter som vax i porer
trollar bort
sår och kåda
sipprar i tårkanalen
vinden rycker rötter i lös mull

Vi står ändå kvar
där vi planterades.




Fri vers av Alina Ögger
Läst 863 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-11 13:40



Bookmark and Share


  Don Michael
Vackert! ...och vilken slutkläm...gillas mycket!
2008-11-12

  Fredrik P. VIP
läcker bild och
text - kul med
alternativ i en
parentes!
2008-08-11

  Bubamara - Maria Zakrisson
häpnad
jag är ett skogsväsen
slingrar mej genom det här
och i ren lycka
ger jag från mej ljud, kanske de hörs

vackert
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger