Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolvslaget


Efter tolfte slaget klingat ut
surfar själen trådlöst
till universums mittpunkt;

debriefar en tvilling
skrattar ouppnåeligt
samlar glada minnen
och åker rulltrappa,
upprepat




Fri vers av peoesson
Läst 608 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson