Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår



Rimfrost på fönstret
fingrar på glaset avtryck
från mitt DNA
suddiga tankar från en
kall minnesvärd vinterdag




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-03 09:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så litet, och sååå stort på samma gång. Härligt.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP