Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt



Brister ut i gråt
när tanken blir till känsla
känns bra efteråt




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-08-03 10:09



Bookmark and Share


  Agnes
Befriande enkel, skönt igenkännande
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP