Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimhöljda berg



På andra sidan
bergen höljt i dis finns ett
bortglömt paradis
djupt nere i en dal full
av blommor och fågelsång

där sitter näcken
vid bäcken med sin fela
spelar upp till dans
för älvorna som svävar
omkring nakna i en ring

på andra sidan
står en man vid bergets fot
och ser regnbågen
skimra i diset ovan
det gömda paradiset




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-08-03 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP