Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du bara visste....

om du bara visste
vad jag ser i dig
känslor flyter samman
i en stor fyllig väv
muntra ord och glada skratt
en galen och romantisk natt

när du sedan åker till jobbet
så saknar jag allt
sitter själv hemma
väntar
på att få se ditt ögas glimt än en gång
att för dig få sjunga en vacker sång

att leva ett liv med dig
är bland de vackraste som finns
om de någonsin tar slut
vart ska jag då ta vägen
jag kommer alltid vänta på dig
oavsett om jag har dig hos mig, eller ej!




Fri vers av cleo
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cleo
cleo