Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets makt i dödsdansens skugga

Dödsdansen söker partner
valet är ej ditt
skuggan
är dess hantlangare
diket är magnetiskt
dina ben darrar
medan
magneten från diket
drar dej till skuggan
det mörka det okända
svarta tunneln förblindar dig
livets val i samvetskval
förmörkar i själen
Dödens hantlangare
bär ej vit skrud
lockelsens sötma
i mänsklig skepnad




Fri vers av hero40 VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40 VIP