Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev till lite på dikten hoppas det blev bättre :)


morgondagens mysterium ny version

jag är jag,
du är du,
hon är hon och han är han,
tillsammans blir vi morgondagens mysterium,
en olöst gåta, som endast vi kan finna svaret på,
vi är mystikens under, som vandrar på en väg av dimma,
under en stjärnbeströd himmel som döljer vårt förflutna.




Fri vers av vete
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-08-04 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vete