Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du?



Mellan raderna
finns de ord jag aldrig fann
där döljs meningen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 03:41



Bookmark and Share


  Agnes
mmm... det är en konstform i sig självt att kunna läsa mellan raderna och det är kanske först då vi verkligen kommunicerar.
Snyggt formulerat!
2007-08-05

    Maria Malm
Gillas..att läsa mellan raderna..
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP