Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den dag jag dör

Den dag jag dör,



då dör jag inte,



jag bestämmer mig bara för att vila ögonen,




väldigt länge.





Fri vers av vete
Läst 728 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-06 00:02



Bookmark and Share


    Detvaraldrigjag
mm..fin tanke och väldigt poetiskt
bravo!
2007-08-15

  Lithia
Åh va fint. Verkligen mystiskt och beslöjat på något sätt, mycket poetiskt skrivet :)
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

vete