Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av värka





Det är mina sista dagar

här nu



- Vet du det?!



vemod



med mod



särskilt när du sa, att du hade råd att avvara lite av din tid


avvara tid

avverka

av värka

värka i min tid



- Hör du det? Värka i min tid?!



Ibland önskar jag att man satt ihop.
Och ibland lyckas man.




Övriga genrer av Alina Ögger
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-08-06 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger