Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vi aldrig finns

Ni vet ingenting
om orden
jag suddade ut
mig själv
med
Pappret ensamt
Den mentala dårskapen
i tron på själarnas matchmaking
Och ni visste ingenting
av en anledning
Jag lät er inte känna mig
Och ändå kunde ni
granska mig i stupstocken
där jag spottat mig blodig
utsuddad
och ändå spelar jag vidare
låter ännu ett år
skrivas till historieböckerna
där vi aldrig finns med
av en anledning




Fri vers av Tina-sol
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-06 21:27



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Tappar andan
känner mycket i magen

känslan växer i mig
2007-09-07

  Dilsewat
Det är sådana här jag gillar mest...Ord som omfattar mer än bara ens spegelbild och sträcker sig längre ut än det egna trädgården...Personligt fångar du hela historien med dig själv!
2007-08-07

    amorfati
Jag tycker du skriver koncist och träffsäkert. Gillar särskilt:
\"Den mentala dårskapen
i tron på själarnas matchmaking\"

det är urtjusigt.
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol