Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånet

Vad är livet
om inte
ett lån

på obestämd tid

ett lån som
dras in
när
man minst anar




Fri vers av Maria Malm
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-07 13:16



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Klokt sagt. Det lånet betalar vi av redan från början...
2007-08-15

  Rosmarin
Mycket väl formulerad sanning, och texten berör

\"på obestämd tid\" extra markerat med extra radbrytningar runt tycker jag är bra
2007-08-13

  Lillasyster F
Här har du så rätt, så rätt!
Detta lån skall alls icke tas för givet.

Bokmärke och applåd.
2007-08-09

    Bodil Sandberg
Ja det där poetade du verkligen med sanningens penna - livet...så kort och tragiskt..nåja ..nu tar jag väl i kanske..men på nåt sätt är det ju tragiskt ...även när det är som vackrast ruvar döden så nära så nära...och tiden går så förbaskade fort...poff så dras lånet in som du säger - du har skrivit med ett slags känslomässigt djup som höjer dikten till skyarna!!!!
2007-08-08

  Jack_iX
Sant o räntan kan vara hög o amorteringarna tunga att bära !

Med på de hela är det ditt livs lån o hur det förvaltas är ditt egna val *L*

Tänkavärda o bra ord ... som fick hjärnan i fortsatt tänkarspinn !!!
2007-08-07

  Lena K Nilsson VIP
Så sant!
2007-08-07

  * Ammi *
stämmer , men vad har vi lånat det till?
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm