Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sak som är o/lustig









Om jag kallar grannen

för dumskalle,

vem är då egentligen dumskallen?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 08:43



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Kanske båda? Kanske jag som skrev den här kommentaren? Kanske ska man bjuda grannen på muffins i stället?
2007-08-07

  katt.inc
Vad kom först hönan eller ägget.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP