Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse



Tänkte skriva men
orden drunknar innan de
kommer till ytan
i grumliga vatten finns
de klaraste tankarna




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-08-07 12:31



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
så är det ju
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP