Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snabb skrivning är när man får ett ämne och en viss tid och så ska man skriva om det ämnet , inte lyfta pennan, tills tiden är slut . Här var ämnet BOK


Snabbskrivning : bok

en bok kan vara rolig, sorglig, ledsam, levande, lycklig, läskig, spännande ja
nästan allting. det är både lärorikt och mysigt att läsa böcker tycker jag. Det
som är så roligt är att den verkligen kan handla om vad som helst. Böcker
finns i miljarder. Dom kan vara stora och små, tjocka och smala, lätta och
tunga. En dag skulle jag vilja skriva en bok. Kanske den skulle handla om
sommaren, ett sommarlov eller vad som helst.




Övriga genrer av Uti mitt hjärta
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-08-07 13:39



Bookmark and Share


  Amina
ÄlskA lÄsA..!!!!!!! <3
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Uti mitt hjärta
Uti mitt hjärta