Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otröstlig



Lilla fågel där
sjung ut för mig så tyst du
är vingbrutna vän




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 13:40



Bookmark and Share


    Maria Malm
Sorgset vacker.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP