Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...inte ens limerickar undandrar sig världens sanningar...


Sorgesam limerick

 

 

En söt liten flicka från Lomma

vars tankar var rena och fromma

blev kär i fel man

en riktig tyrann 

och vissnade ner, som en blomma 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-08 08:31

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ack ja dessa naiva flickebarn...hehe
2007-08-08

    Maria Malm
Sorgligt, men bra skrivet.
2007-08-08

  ospray
Wow en sorglig o vacker limerick
hör inte till det vanliga...
10 poängare
och applåd förståss !!!
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP