Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objuden gäst

 

 

Säg, vem har inviterat er

brudgummen eller bruden?

Tänk jag kan inte finna att

ni alls har blivit bjuden!

 

 Ni får förlåta men jag kan

ej se er i min lista.

Aha, ni fick er inbjudan

ibland de allra sista!

 

Det kan förstås förklara

 varför jag ej fått ert namn.

och att jag kände tvekan

inför er - bisarra - hamn.

 

Nej, kära ni, på intet sätt

 jag ser på er "von oben"!

Men får jag be er lämna

lien där, i garderoben?




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-09 07:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Kommer att tänka på skälet till att kyrkan har ett vapenhus. Men dina rader väcker många tankar till liv - det som alla bröllop bl a har som syfte.
2007-08-09

    Bodil Sandberg
Uschianemej...får kalla kårar efter ryggraden - men suveränt skriftat som alltid!!!
2007-08-09

    *Zenobia*
en sådan gäst vill man bara ha.....på maskerad....
2007-08-09

  charlotte hedendahl
Välskriven och snygg! Rolig och lite kuslig!
2007-08-09

  ospray
Hu här får man nästan lite kalla kårar...
men du har ordat ihop det snyggt !
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP