Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan sanningen läsas i elden?

Jag anlägger en lägereld i mitt inre
jag använder tändstickor
svavellukten skapar en
bitter eftersmak
De gamle har sagt
sök sanningen i elden
men jag finner ingen
elden gör mig varm
elden förmörkar mina ögon till sot
Min själ blir mörk och brinner upp inifrån
och min kropp har förvandlats till aska
sanningen finns dold i askan
och inte i elden
likt fågel fenix återuppstår jag











Fri vers av hero40 VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-10 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40 VIP