Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atlas-limerick

 

 

 

En rundlagd tös från Leverkusen

lät måla en karta på blusen.

Hon var långt ifrån pryd

och en väg rakt i syd

för ett rikt kärleksliv gjorde susen! 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 06:38

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
första och andra raden
hur funkar dina takter där
känns lite svårt med rimmet, leverkusen och blusen
tror jag,
2007-08-10

  ospray
fnissar och rodnar =)
2007-08-10

    Maria Malm
Ler..
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP