Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utfyllnadslimerick

 

 

 

En osäker grabb ifrån Mocka

med bluff sökte tjejerna locka.

Men det gick ej så bra

när en tös sa: "Hurra! 

Tänk att du skulle hitta min socka! 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 08:08

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Tack snälla Bodil! Jag satt just och undrade vart den andra sockan tagit vägen!
2007-08-12

    Bodil Sandberg
Så var det en tjej ifrån Mocka
som sa:vart är väl min docka
din fule filur
du har den..eller hur
och för helvete...ge mig min socka!!!!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP