Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I yttersta förtvivlan segrar överflödet som tröst







Ibland när livet suger
moder jords magra tuttar

bakar jag en fruktpaj och njuter
den med extra krämig vaniljsås

i tanken på alla
svältande i världen

varför skall jag som intet gjort
känna skuld över andras liv

varför skall jag som intet gjort
söka minska annans elände?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-08-12 15:34



Bookmark and Share


  Lena Renman
Du ställer bra frågor och bakar fruktpaj :-) även jag gör så idag, lustigt. Smulpaj med olika sorters vinbär i.
Hur som, du udnrar varför skulle du? ja vem vet.. kanske för att du och de egentligen är detsamma och det du gör dem gör du dej osv, vem vet.. :-)
Lena som är full av frågor
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP