Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Praoade idag på ett hotell, fick städa o städa hela tiden. Sådan lyx man har ändå.


Lyx

Sånt slit
Sånt jobb

Livet är aldrig rättvist
Att man ska behöva jobba så hårt bara för att
någon annan ska ha det bra




Fri vers av katriin
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-04-05 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katriin
katriin