Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Nisse Martinson

en kappa av ett ofött lamm
hänger över tröskeln till helvetet

 konstnären är konkav
men han skapar konvexa världar
smidd av eld och
äh
det här är inte en text
ni har inte hört mig läsa något eftersom jag inte finns
DET HÄR ÄR INTE EN TEXT

heller

film och film och en film till och ett filmklipp och en film och
7240 meter närmare gud.
jag ville ju bara visa vem du är

nej. nej nej nej nej nej -
diktens uppgift är ingen.
kamrater. vi har endast utspädning och förnedring framför oss.

 




Fri vers av Nils Nyberg
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-08-14 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Nyberg
Nils Nyberg