Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agrarlimerick

 

 

En bondson ifrån Smygehuk

av sin svärmor betraktas som sjuk

ty hennes två tjejer

är offer för grejer

som han blott ser som växelbruk

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-14 22:34

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Vind
Polygam, med var sin dam. Skön ihopknytningsknorr!
2007-08-16

    Bodil Sandberg
Hehehehe...ja du får då till det du!!!!!
2007-08-15

  Daniel_78 VIP
haha tog ett tag innen jag fattade den,
är ju ingen bondson själv, även fast det ligger i släkten,
riktigt roligt.
2007-08-15

  ospray
lysande =)
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP