Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite Slam, Ibland snackar vi bara så Jädra mycket skit att det är pinsamt att lyssna på, allt för att framstå PK och få brudarna i säng


Sug mig Varsamt

Sug mig, varsamt älskling
Inte för hårt, inte för snabbt och ta den absolut inte för långt ner i halsen
Då spyr jag.
Då spyr jag minnen av alkoläsk och taccotallrik,
då spyr jag rester av igår,
och det min magsyra inte hunnit förtära rinner långt ner i dina djupa blåa ögon,
så sug mig varsamt älskling, sug mig lugnt
inte för hårt, inte för snabbt och ta den inte för långt ner i halsen,
då förnedrar du mig, får mig att känna mig liten och ynklig,
svag och tacksam för vad du gör med mig. så snälla...
Sug mig varsamt älskling,
inte för hårt och inte för snabbt
och snälla titta inte på mig om du nu tar den långt ner i halsen,
då får du mig att känna mig avlång i ansiktet,
löjlig och jag måste grimasera och spela att jag gillar vad du gör.
Varsamt älskling, det börjar rycka i roten nu,
det rycker sig upp mot toppen,
sluta sug älskling,
jag vill inte låta min säd försvinna långt ner i halsen.
den är besk och salt, inte gjord för smakkörtlar att smeka,
så dra ur mig nu, vänta inte till sista sekund, jag dör om du får det i ansiktet.
dör av skam, min löjligt bleka sperma,
min vattniga vätska inte alls så tjock och klumpad som på film,
den lilla mängd orgasm jag får ackompanjerat av tillgjorda stön
NEJ sluta nu älskling, sluta nu suga,
jag kommer bara göra dig besviken.




Fri vers av Hiro
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hiro
Hiro