Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tiominutersrad som styckats upp, om att inse och inse fast aldrig riktigt få insikt


Jag gör ont att tänka på

Försöker förneka sanningen
den som varar
3-2
Vad var det du sa
\"Det gör ont när jag tänker på dig\"
Så fel det blev
Lärdom;
Välj aldrig vackra ben framför djupa ögon igen
Lätt att vara efterklok
Svårare att skita i allt

Du blir en del av boken
Ett kapitel i mitten som kan glömmas bort
men ett kapitel som aldrig kan strykas
redigeringspennan vilar sömnigt på bordet
jämte kniven som aldrig skurit hud
Ett par uppsprättade brev ligger intill
adresserade till dig
slöseri med ord
ett jävla slöseri med skog

Jag minns flickan som hängde sig på förstasidan
Nästa gång ska jag jävlari se henne
Nästa gång ska jag jävlari fråga henne hur hon mår
nästa gång ska jag bjuda henne på bio
ta med henne på en fika
\"Två koppar te, Irish Cream. Nu ska du få smaka min ungdom\"
Det tog tre veckor för mig att inse att det blir ingen nästa gång
\"Nej jag vill faktiskt inte träffas mer\"
Tre timmar i väntan på bussen
Visste jag hur man grät skulle jag blandat ut min starköl

Idag har jag:
Raderat ditt nummer
raderat dina ord
Klippt sönder lappen
den du lämnade på min säng
slängt bilderna, slängt videon
Ansökt om statligt bidrag för hjärntvätt

Bara håll dig lugn, andas
be inte om cigarett
du får en
men denna gång går jag vidare




Fri vers av Hiro
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-08-15 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hiro
Hiro