Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din stjärna i natten!

Din vän är en stjärna
på färd uti karlavagnen
du är kusken på resan
genom vintergatans stjärnhimmel
resan är evig,
utan tid, utan mål
till paradisets lustgård
du äntligen nå

Sista timmen för resan
ljöd från klockor i dur
när vi omfamnades av
världsaltets eviga skrud




Fri vers av hero40 VIP
Läst 671 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 22:19



Bookmark and Share


  Markattan
Fridfullt vackert.
2007-10-15

  * Ammi *
mycket vacker!
2007-10-08

  Lejonhjärtas poesi
Välskriven om stjärnan i natten, bravo!
Gillade speciellt dessa rader:
\"Resan är evig,
utan tid, utan mål
till paradisets lustgård\"
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40 VIP