Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muskulös limerick

 

 

 

En bilskrotare i Bosporen

fick oerhörd styrka med åren

och då blev han så less

på att använda press

att han tryckte hop allt mellan låren!

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-16 07:55

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehehehohoho...muskulöst..joooooooo...och fabulöst roligt skrivet!!!!
2007-08-18

  DanSan
******************************

Hehehe . . . det var mig en råstark buse

Tack för dagens skratt!!!

******************************
2007-08-16

  Daniel_78 VIP
ljuvlig morgonläsning, som att puffa på en cigarr
nu kan jag börja jobba :)
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP