Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara poet.

Att vara poet
Det kräver en djup
inlevelse i dikt.
Men att känna igen
sej i dikt är ovanligt
Hur mycket du än skriver
så e det ändå så få
som bryr sej.
En dikt kan vara sorglig.

Men hur många e det
som känner medlidande
Hur många gör något åt saken
för dem som känner sej kasst
inombords?...

Svaret är en enkel uttalande.
\"Det angår inte mej\".




Övriga genrer av TheDiamond
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-08-16 09:36



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
du har verkligen en poäng här...
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

TheDiamond
TheDiamond